Дуљај: Публика је уживала, мислим да смо били ближи победи

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је да су "црно-бели" били ближи победи на мечу 36. кола Суперлиге Србије против Војводине.
Igor Duljaj/FK Partizan/Miroslav Todorović
Фото: ФК Партизан/Мирослав Тодоровић/Игор Дуљај

Војводина и Партизан одиграли су раније вечерас у Новом Саду без победника, 2:2.

"Мислим да је публика могла да ужива у једној лепој представи, четири прелепа гола, отворена утакмица, доста шанси са једне и са друге стране. Надам се да ми колега неће замерити, мислим да смо били ближи победи, иако су и они при резултату 2:2 имали изузетне шансе да постигну гол. Честитам колеги, и честитам играчима Вовјводине. Није им било лако, јер су пре неколико дана имали тешку утакмицу, мање времена за одмор, тако да овом приликом честитам и својим играчима и играчима Војводине, наравно и колеги. Свака част", рекао је Дуљај после меча за ТВ Арена спорт.

Тренер Војводине Радослав Батак изјавио је да је задовољан игром свог тима.

"Лепа утакмица, атрактивна, нападачки динамична. Дали голове на време, имали смо стопостотну шансу на крају меча. Можда је 2:2 најреалнији исход, мада смо ми могли да искористимо ону прилику на крају. Међутим, не могу ништа да замерим играчима, били смо добри, били опасни против ривала какав је Партизан и задовољан сам", изјавио је Батак за ТВ Арена спорт.

Партизан је тренутно четврти на табели са 68 бодова, док је Војводина пета са 62. "Црно-бели" ће сезону у СЛС завршити на четвртом месту на табели плеј-офа, пошто Партизан има лошији скор у односу на ТСЦ и Чукарички. ТСЦ је трећи на табели са 71 бодом, колико има и четвртопласирани Чукарички.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести