ФК Партизан: Молимо вас, не купујте карте за Албанију и Украјину

Уочи гостовања у Албанији и утакмици са Скендербегом Фудбалски клуб Партизан се обратио јавности саопштењем у коме је обавестио своје навијаче да неће вршити продају карата за мечеве са Скендербегом, али и касније Динамом из Кијева, у последњем колу такмичења.
Partizan
Фото: Dnevnik.rs

Истовремено, клуб се обратио Гробарима молбом да за преостала два гостовања, ово у четвртак и оно заказано за 7. децембар у Украјини, не купују улазнице и иду тамо самостално.

Саопштење клуба из Хумске 1 преносимо у целини, уз неопходну редакцијуску обраду текста.

„Желели би смо да вас обавестимо да је, уз консултације са безбедносним структурама УЕФА, као и са клубовима Динамо Кијев и Скендербег, одлучено да гостујући навијачи не присуствују утакмицама у Београду, Елбасану и Кијеву.

Ова одлука је донета на основу процена о безбености свих надлежних служби које су ове утакмице сврстале у групу утакмица високог ризика. У складу са том одлуком, обавештавамо наше навијаче да ФК Партизан неће вршити дистрибуцију и продају карата за сектор гостујућих навијача за утакмице у Кијеву и Елбасану. Исто тако молимо све наше навијаче да не покушавају да индивидуално набаве карте за наведене утакмице, јер присуством у обележјима Партизана могу само да погоршају шансе клуба за даљим пласманом имајући у виду да смо већ под условном казном и да нас сваки следећи инцидент може скупо коштати, потенцијало чак и избацити из европских такмичења.

Напомињемо да тешког срца пристајемо на поштовање ове одлуке која нас лишава најважније подршке коју наш клуб има, наших навијача, али су свест да би и најмањи инцидент могао да кошта клуб и жеља да нас буде што више на пролеће у Европи, превладали“, стоји у саопштењу Партизана.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести