Фудбалери ТСЦ-а и Спартака одмеравају снаге у припремном мечу

СЕНТА: Фудбалери ТСЦ-а тренирају у Бачкој Тополи намерни да спремни дочекају наставак првенства.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

До прве званичне утакмице са Јавором одиграће два проверна меча, данас са суботичким Спартаком у Сенти и за недељу дана са  Жарковом у Бачкој Тополи.

- После дуге паузе коначно играмо утакмицу и радујемо јој се као да је првенствена. Радимо добро и очекујемо и добре резултате у ова четири преостала кола. Наш циљ је познат, желимо да задржимо  четврто место које води у Еворпу. Имамо доста тежак распоред, поделићемо мегдан са Чукаричким, Раднички, Пролетером и Јавором, верујемо да ћемо бити успешни и испунити циљ – каже сјајни стрелац Владимир Силађи.

Тополчани ће данас одиграти утакмицу у Сенти са  Спартаком (16 часова). 

-   Нисмо још спремни и  вероватно ћемо играти сви по полувреме.Но, најважније је да смо поново на терену, сада је све лакше и лепше – задовољан је Силађи.

Тренер голмана Силард Фараго оценио је да је екипа, према ономе што се може закључити са тренинга, у доста добром физичком стању. Он је изразио наду да ће лакше повреде до којих је дошло у претходних десетак дана убрзо бити саниране и да ће екипа првенствене утакмице играти у најјачем саставу.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести