Јевремовић на вратима Маракане

Црвена звезда је у журби да склопи тим за пролећну полусезону, а приоритетна позиција  је – леви бек. Мислило се да ће на том месту заиграти Душко Тошић (ако потпише), али црвено-бели су одлучили да искусног дефанзивца ипак ставе на позицију штопера, на којој се он и доказао у последњих неколико клубова у којима је играо.
crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда

Црвено – бели  имају неколико жеља и гледају која је најреалнија, а како сада ствари стоје то је Марко Јевремовић, леви бек Јавор Матиса. Овај играч је јесенас имао осам аситенција, што га је сврастало у круг најужих кандидата за дрес актуелног шампиона.Клубови су већ у преговорима, а обештећење за играча који има још годину и по дана уговора са Ивањичанима не би требало да буде проблем.

Јевремовић се одлично сналази и у офанзиви па би могао да игра и као крило. Црвено-бели су принуђени да доведу левог бека јер осим Родића немају ниједног играча тог профила. Сви остали су били принудна решења ове сезоне. Зато су се и одлучили за Јевремовића, који може много да им донесе, а не кошта много.

Јевремовић има 24 године и стандардно је играо за Јавор током јесени забележивши, како рекосмо, осам асистенција. Дели прво место најбољих асистената Суперлиге са Ненадом Лукићем из ТСЦ-а и Лазаром Туфегџићем из Спартака. Дао је и један гол, а карактерише га одличан прекид.Поникао је у млађим категоријама Бродарца, да би до Суперлиге стигао преко Радничког из Обреновца. Приметила га је Младост из Лучана, а у јулу 2019. стигао је у Ивањицу.Како сада ствари стоје ускоро ће се преселити на Маракану.   

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести