Председник УО ФК Војводина Душан Влаовић потврдио: Јованчић и Којашевић остају у Војводини

Капитену фудбалера Војводине Душану Јованчићу (27) ових дана истицао је уговор с црвено-белима, па су навијачи с нестрпљењем очекивали вести о његовим даљим плановима.
Kojasevic i Jovancic
Фото: Дамир Којашевић и Душан Јованчић предводиће Вошу и на пролеће, фото: Ј. Грлић

Напокон је постигнут договор с поузданим везним фудбалером и он ће и на пролеће предводити тим, с тим што је уговор продужио до лета ове године. То је потврдио председник Управног одбора ФК Војводина Душан Влаовић. И Дамир Којашевић (30) се договорио с клупским челницима о даљој сарадњи, па ће и он бити на располагању тренеру Илији Столици у наставку сезоне.

Душан Јованчић је у Нови Сад стигао 2016. године из чачанског Борца  и добрим играма изборио се за то да постане један од ослонаца екипе и миљеника навијача. Поуздани везни играч у црвено-белом дресу до сада је одиграо 55 утакмица и постигао четири гола, а изабран је и у идеални тим протекле јесени. У каријери је играо за БПИ Славију, Шумадију из Јагњила, Земун и Борац пре него што је стигао у Војводину.

Дамир Којашевић је у Нови Сад дошао последњег дана летњег прелазног рока 2017. године из скопског Вардара. Репрезентативац Црне Горе током каријере је променио више екипа, играо је за Дечић (Подгорица), Јаглонију, Горњик, Зету, Сарајево, Будћност из Подгорице, Астану, Локомотиву из Ташкента, Младост из Подгорице и Вардар. У дресу Војводине је одиграо 14 утакмица и постигао четири гола.

А. П.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести