Красић са младим фудбалерима на СИМ у Новом Саду

Некадашњи фудбалски репрезентативац Милош Красић дружио се са младим фудбалерима на СИМ у Новом Саду.
Milos Krasic na dodeli zahvalnica posle turnira u malom fudbalu u Novom Sadu Foto SIM Srbije (2)
Фото: СИМ Србије

Уручио је дипломе најбољих СИМовцима, који су играли завршни турнир Дунав осигурање Спортских игара младих – Coca Cola CUP 2019. у Новом Саду. Чак 74 екипе такмичило се на теренима у Новом Саду. Улог је био велики, првопласирани су оверили пут на Државно финале Спортских игара младих у јулу месецу.

"Предивно је видети оволики број деце, основаца, који играју фудбал, који обожавају фудбал и ове Игре. Желим најбољем тиму, да тријумфује и у Београду на великом финалу", рекао је Красић.

На питање о даљим плановима, некадашњи ас Војводине, ЦСКА из Москве, Јувентуса и Фенербахчеа, рекао је да мисли камо је играчка каријера готова.

Фото: СИМ Србије

"Већ се хвалим пријатељима како сам сада најмлађи пензионер, од бивших репрезентативаца Србије. Видећемо шта даље, никад се не зна", истакао је Красић.

Красић је каријеру започео у родној Косовској Митровици, са само 14 година је стигао у Војводину, где је до изражаја дошао његов раскошан таленат. Затим је играо и за ЦСКА Москва, где је постао легенда клуба. Наступао је и за Јувентус, Фенербахче, француску Бастију и пољску Лехију.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести