Mилошевић: Крив сам за пораз, Војводина заслужено узела Куп

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да је он крив за пораз црно-белих у финалу Купа Србије од Војводине.
savo milosevic, fk partizan
Фото: Savo Milošević, foto: FK Partizan/M. Todorović

"У најкраћем, нисмо одиграли добро. Једна од ретких битних утакмица коју смо лоше одиграли. Ако образлажем детаље, испашће да тражим оправдање, а то нећу радити. Искључиви кривац сам ја. Преспавали смо прво полувреме и оно је одредило судбину и ток целог меча. Војводина је заслужено победила, честитао сам Ненаду Лалатовићу на терену и овом приликом им честитам на заслужено освојеном Купу", рекао је Милошевић на "округлом столу" са новинарима организованом у Хумској.

Војводина је после пенала освојила трофеј, а шеф стручног штаба Партизана након финалног сусрета и пораза, није давао изјаве за медије.

"Нисам избегао медије. Отишао одмах у свлачионицу док је било славље Војводине. После сам се вратио, али ме на терену нико није ништа питао. Питао сам да ли постоји нека конференција, рекли су ми да нема. Вратио сам се на терен, честитао Лалатовићу и играчима, али ме нико није ништа питао. Рекао бих тада исто што и сада да је Војводина заслужено победила", објаснио је Милошевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести