Моцартспорт и ФК Војводина потписали уговор о партнерству

ФК Војводина и компанија „Mozzart Bet“  потписали су уговор о сарадњи, по којем је компанија „Mozzart Bet“ постала ексклузивни бетинг партнер ФК Војводина.
2
Фото: Mozzart

Као лидер у области игара на срећу и спортског клађења у југоисточној Европи, ова компанија је препознала бренд и тржишни потенцијал који има ФК Војводина, баш као што је новосадски клуб свом спонзорском пулу са задовољством придружио једну од најреномиранијих компанија у региону. По речима Драгољуба Самарџића, председника ФК Војводина, то су биле додатне вредности које су допринеле озваничењу сарадње између црвено-белих и компаније „Mozzart Bet“.

– ФК Војводина са задовољством може да саопшти да је дошло до важне сарадње, која је можда мало и каснила, али је увек добродошла – истакао је Самарџић. - Не могу да  прескочим утакмицу с Паневежисом и желим да се захвалим нашим играчима и стручном штабу на уложеном великом напору, залагању и изузетном успеху. Као клуб, успели смо да прођемо друго коло, уз све потешкоће у којима се налазимо. Срећни смо, задовољни смо и идемо даље. Трасирали смо нови пут којим желимо да корачамо, а утакмица с Литванцима показала је да је с младим играчима и то могуће. Оно што нам је недостајало јесте партнерство које смо допунили с ексклузивним и новим чланом, који ће нам донети много тога у даљој сарадњи. У питању је спонзор који је у најбољем фудбалском издању, јер нас није спојила само економска логика, већ и сам фудбал. Још једном, желим да поздравим нашу заједничку идеју и сарадњу и надам се да ће она потрајати.

Генерални директор компаније „Mozzart Bet“ Слободан Продановић такође је изразио задовољство због будуће сарадње с једним од највећих српских клубова.

– „Mozzart Bet“ наставља свој пут, којим промовише друштвено-одговорно пословање и помаже великим и малим спортским клубовима – нагласио је Продановић. - Војводина спада у круг великих клубова, пре свега, због своје историје, дуге преко 100 година. И без нас, Воша је прошла друго коло, а надамо се и верујемо да ћемо допринети томе да с нама победи и аустријски клуб у следећој рунди. Ово неће бити краткорочна сарадња, јер то није ни у нашем, а ни у интересу Војводине.

А. П.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести