Навијачи Воше искључиво на западу и северу, гости на југу и истоку

Фудбалски клуб Војводина обавештава навијаче и љубитеље фудбала да ће продаја улазница за предстојећи меч претпоследњег кола плеј-офа Суперлиге Србије званично почети у четвртак.
navijaci Vojvodine/J. Grlic
Фото: Ј. Грлић/ Навијачи Војводине

Војводина се у суботу, 11. маја, састаје са Партизаном а меч почиње у 16 часова, на стадиону ‘Карађорђе’ у Новом Саду.

У циљу да утакмица протекне безбедно и у договору са полицијом, фудбалски клуб Војводина још једном наглашава да су, као и на претходним мечевима против Партизана, западна и северна трибина резервисане искључиво за навијаче Војводине и да на те трибине неће бити дозвољен улаз навијачима са обележјима ФК Партизан.

За навијаче Партизана резервисане су искључиво источна и јужна трибина.

Навијачи Војводине који имају сезонску улазницу за исток, са том улазницом моћи ће несметано да уђу на западну или северну трибину.

На дан утакмице, од 10 часова, улица Димитрија Туцовића биће затворена од стране полиције и у њу ће моћи да уђу само представници медија и навијачи Војводине са купљеном улазницом за запад или показаном сезонском картом.

Фудбалски клуб Војводина апелује на све гледаоце који планирају да купе улазницу да ка западној трибини долазе искључиво из правца Булевара ослобођења.

Улаз број 4 на западној трибини предвиђен је само за представнике медија и власнике сезонских улазница, с тим да ће власници сезонских улазница моћи да користе и све преостале улазе.

Војводина апелује на све власнике сезонских улазница да ће за улазак на ову утакмицу код себе морати да имају и личну карту. Гледаоци са купљеном дневном улазницом за запад моћи ће да користе све улазе осим улаза броја 4.

Фудбалски клуб Војводина позива навијаче оба тима, као и све љубитеље фудбала, да на време обезбеде своје улазнице и на време уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве при уласку.

Продаја улазница за западну, источну и јужну трибину вршиће се по следећем распореду:

четвртак, 9. мај:

Нови Сад: “ГИГС ТИКС”, Краља Александра 12 (Париски магазин)

од девет до 19:30 часова

Београд: “PUZZLE GROUP & SPECIAL TRAVEL AGENCY“, Ресавска 16а

од 11 до 19 часова

петак, 10. мај:

Нови Сад: “ГИГС ТИКС”, Краља Александра 12 (Париски магазин)

од девет до 19:30 часова

Београд: “ PUZZLE GROUP & SPECIAL TRAVEL AGENCY“, Ресавска 16а

од 11 до 19 часова

субота, 11. мај:

Улазнице за западну трибину: на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), од 12 до 17 часова;

Улазнице за источну трибину: на благајни на источној трибини стадиона (поред ресторана „Огњиште“), од 12 до 17 часова;

Улазнице за јужну трибину: на благајни на јужној трибини стадиона (поред некадашњих тениских терена), од 12 до 17 часова;

Улазнице за северну трибину: у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона, од 14 до 16 часова.

Сви навијачи Војводине који на утакмицу дођу са неким обележјем клуба (мајица, шал итд), у просторијама навијачке групе Фирма моћи ће бесплатно да преузму улазницу за северну трибину.

Улазнице ће се продавати по ценама од 700 (запад) и 500 динара (исток, север и југ), а једно лице ће, уз личну карту на увид, моћи да купи највише четири улазнице.

Фудбалски клуб Војводина наглашава да је као организатор меча, сходно члану 13 став 1 Закона о спречавању насиља на спортским приредбама, дужан да обезбеди да се улазнице продају само лицима која поседују лични докуменат (лична карта, пасош итд), односно да лицима млађим од 16 година улаз на стадион буде дозвољен само у пратњи родитеља или старатеља. Једном лицу неће бити дозвољено да купи више од четири улазнице, без обзира на то да ли ће код себе имати више од једног личног документа.

Улазнице ће се продавати по принципу “једна улазница – једна столица”, што значи да ће карте за утакмицу морати да имају и деца било ког узраста, како се не би десило да на једној трибини буде присутно више људи од капацитета којим та трибина располаже.

За гостујуће навијаче предвиђене су источна и јужна трибина, док ће навијачи Војводине бити смештени на северној и западној трибини.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести