Панчевачки Динамо без руководства

У време паузе у фудбалским такмичењима чуле су се разне приче о будућности српсколигаша  Динама 1945 из Панчева. Све непознанице отклонио је председник клуба  Горан Јањовић.
Predsednik i članovi Izvršnog odbora kluba podneli ostavku Foto: privatna arhiva
Фото: Председник и чланови Извршног одбора клуба поднели оставку Фото: приватна архива

-После осам година поднесем неопозиву оставку на место председника клуба.  Када смо преузели клуб циљ нам је био да га  вратимо на старе стазе и успели смо у томе. Стабилни смо српсколигаш и имамо око 300 дечака који уче фудбал у Динаму. За протеклу годину клуб ником није остао дужан, све обавезе су измирене, једино у ових три месеца до прекида првенства имамо нека дуговања.И то бисмо решили да није дошло до ове ситуације због вируса, па  нисмо могли  да радимо у нормалним условима – рекао је Јањовић.

Са Јањовићем од првог дана у клубу су радили: потпредседник Алексадар Павковић, директор Ненад  Јованчевић, Зоран Радојковић,  Драган Павловић, др Душан Стојић, Милош Ђукановић и  Горан Радовић и у периоду од осам година  прескочена су три ранга такмичења. Поред добрих резултата, уређени су главни и помоћни терен, уређена је управна зграда на врхунском нивоу и изграђена још једна са четири апартмана за смештај фудбалера. 

Током протеклих година стизале су честитке за  клупски рад.

- Добијали смо подршку и похвале за наш рад од многих људи широм Србије који су долазили на наш стадион и видели у каквом је стању и какве услове за рад и такмичење имамо. А они су такви да на нашем стадиону званичне утакмице могу да играју млађе репрезентативне селекције. Имали смо још много амабиција и планова, например да на нашем стадиону у утакмицама за бодове гостују Партизан Црвена Звезда и остали суперлигаши. Сматрам  да смо били на добром путу, али због приватних разлога одлучио сам да напустим водеће место клуба – рекао је Јањовић. Скупштина клуба одржаће се  1.јуна , када би требало да се изабре ново руководство, с обзиром да је са председником оставку поднео комплетан Извршни одбор.

Времена нема много до нових избора, а у панчевачкој фудбалској јавности се с нестрпљем исчекују имена нових челника Динама.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести