Реми Кабела и Златибора

Новосађани су чврсто ушли у сусрет, али је прву конкретнију шансу имао Радосављевић из Златибора у 16. минуту, када је петом са седам метара замало постигао погодак.
Kabel fotka
Фото: Моменат с утакмице у Новом Саду, фото: А. Михајловић

Кабел је у 25. минуту дошао у вођство, када је, после ударца с беле тачке, Мартинкевич био сигуран. Десет минута касније, Златибор је успео да изједначи резултат, а стрелац је био Ивковић, који је био најспретнији у гужви у шеснаестерцу домаћих.

Друго полувреме је кренуло мирније, а једину праву прилику је имао Дашић за госте, када је шутирао снажно с 20 метара, али је голман Елесин био сигуран и отклонио опасност.

А. Михајловић

Кабел - Златибор 1:1 (1:1)

НОВИ САД: Игралиште Кабела, гледалаца: 100, судија: Илић (Крагујевац). Стрелци: Мартинкевич у 25. (из пенала) за Кабел, а Ивковић у 34. минуту за Златибор. Жути картони: Мирић, Пиргић и Јаковљевић (Кабел), а Ивковић, Марковић и Јањушевић (Златибор).

КАБЕЛ: Елесин, Кљајић, Радмиловић (Ђуровић), Мартинкевич, Јаковљевић, Шљиванчанин (Лучић), Пиргић (Радојичић), Павлица (Варга), Ивеља, Мирић.

ЗЛАТИБОР: Савић, Јањушевић, Дашић, Башић, Радосављевић (Хаyибулић), Кркотић, Ивковић (Чумић), Цветић, Марковић, Рмуш (Стаменић), Радоман (Денић).

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести