СП У КАТАРУ Роналдо пружио подршку Нејмару: Бразил те воли!

ДОХА: Некадашњи бразилски фудбалски репрезентативац Роналдо пружио је подршку сународнику Нејмару, који ће због повреде пропустити преостала два меча "кариока" на Светском првенству у Катару.
s
Фото: Youtube Printscreen

Нејмар је повредио зглоб на мечу првог кола групе Г на Мундијалу у Катару против Србије (2:0), а према последњим информацијама неће играти на вечерашњем дуелу против Швајцарске и у петак са Камеруном.

"Сигуран сам да те већина Бразилаца воли, као што те и ја волим. Твој таленат одвео те тако далеко, тако високо да ти се диве у сваком делу света. За то постоји разлог, а да би се достигао тај ниво, мора да се носи са пуно зависти и зла", написао је Роналдо на друштвеним мрежама.

Он је истакао да ће Нејмар да се врати на терен још јачи.

"Увек ће бити људи који ће да навијају против тебе. Пишем ти са разорном снагом против вербалног насиља: Врати се јачи! Паметнији! Гладан голова! Добро радиш на терену и ван њега. Ни на секунд немој да заборавиш пут којим си постао идол светског фудбала. Бразил те воли! Нејмаре, вратићеш се, а нека ти сва мржња послужи као допунско гориво", написао је, између осталог, Нејмар.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести