Станковић: Чекамо зелено светло за напад на Лигу шампиона

Прослављени играч а сада тренер фудбалера Црвене звезде, Дејан Станковић, каже да његова екипа једва чека повратак на терен и да ће током лета учинити све да опет "нападне" Лигу шампиона.
dejan stankovic
Фото: Танјуг/архива/Дејан Станковић

"Сто пута смо прешли план шта ћемо и како ћемо. Зелено светло чекамо да кренемо. Морамо да видимо профил наставка првенства. Видећемо колико утакмицама имамо, ми смо за то да се игра што више. Чекамо одлуке УЕФА. Морамо да се адаптирамо на ситуацију као и други клубови у Европи", рекао је Станковић за Звездину клупску телевизију.

Како је навео, тешко је из дневне собе размишљати о Лиги шампиона, али неће тражити изговоре.

"Звезда ће покушати све да нападне, то је Лига шампиона, као утеха Лига Европе. Шта год будемо могли да узмемо ми ћемо се борити до последњег даха. Ако буде лоше, ту сам на првој линији фронта. Сјајне момке имам, сад ме не чуде њихови успеси у последње три године. Идемо на све циљеве које смо зацртали", поручио је Станковић.

Станковић је додао да су играчи у борби против коронавируса показали људску величину али да га нису изненадили, јер зна о каквим момцима је реч.

На крају, послао је поруку навијачима и честитао Ускрс.

"Сачекајте нас још мало. Излазимо ускоро на терен, надам се да ћете и ви ускоро на трибине", истакао је тренер Црвене звезде.

EUR/RSD 117.5804
Најновије вести