Станојевић: Ако ћемо реално, тешко је, али нема предаје

РОТЕРДАМ: „Нисмо имали овакву ситуацију у Европи ове сезоне, ривал је снажан и дошли смо у нереалну ситуацију јер гостујемо.
stanojevic
Фото: Танјуг/видео

Да је обрнуто, реванш код куће, било би лакше”, рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић уочи реванш меча осмине финала Лиге Конференција против Фејенорда у Ротердаму.

У првом мечу у Хумској холандски тим славио је са убедљивих 5:2.

"С обзиром на то да гостујемо и имамо три гола заостатка, изузетно је тешко, ако хоћемо да будемо реални. Ако ћемо да причамо оно што људи желе да чују, онда нисмо се предали. Не, нисам се предао, то ћу показати по саставу који будем извео. А, ако хоћете као навијач, не као тренер, онда ћу казати да идемо јако, да покушамо да дамо три гола. Ако можемо, у првом полувремену, не примимо ниједан и надамо се најбољем", изјавио је Станојевић на конференцији за медије.

Тренер црно-белих додао је да му је најважнија подршка навијача.

"Све док носите грб Партизана, у обавези сте према навијачима да одиграте најбоље што можете. И кад је на програму пријатељска утакмица. Допутовала је цела екипа, осим Марка Миловановића и повређеног Бибарса Натха. У зависности од развоја ситуације и резултата, размишљаћемо о наредној утакмици".

Станојеевић је истакао и да није време за анализе, да је екипа одиграла 40 утакмица у сезони, већину добро, да је само последњи дерби "дискутабилан" и да ће коначну оцену дати на крају сезоне.

Утакмица између Фејенорда и Партизана игра се сутра од 21 сат.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести