СУПЕРЛИГА Звезда се мучила у Панчеву па начинила преокрет; Бахар задовољан

Фудбалери Црвене звезде савладали су вечерас Железничар у Панчеву 2:1 (0:1) у утакмици 15. кола Суперлиге.
ФК Црвена звезда
Фото: ФК Црвена звезда

Домаћин је водио на полувремену голом Лазара Романића у 16. минуту, а Звезда је до преокрета дошла у наставку, након уласка Мирка Иванића и Јована Мијатовића.

Прво је Иванић изједначио у 61. минуту после соло продора, да би победу црвено-белима донео Мијатовић у 76. минуту након центаршута Гелора Канге.

Железничар - Црвена звезда 1:2 (1:0)

ПАНЧЕВО: Стадион: „СЦ Младост“, СудијаМарко Ивковић, СтрелциРоманић у 16. минуту за Железничар, а Иванић у 61. и Мијатовић у 76. минуту за Црвену звезду. Жути картониПавлов, Шушњар (Железничар), Поповић, Николић, Канга (Црвена звезда).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Живковић, Балаж (од 9. Гајић), В. Станковић, Конатар, Лакићевић, Пантелић (од 83. Пуртић), Ђорђевић (од 83. С. Јовановић), Хајдин, Гргић (од 68. Кнежевић), Романић, Павлов (од 68. Шушњар).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Ђига, Драговић, Родић (од 46. Николић), Недељковић, Кангва (од 54. Букари), Канга, Лучић (од 79. Хванг), Катаи (од 54. Иванић), Олањинка, Ендиаје (од 46. Мијатовић).

Звезда је овом победом пришла на "минус три" Партизану, који сутра дочекује Чукарички.

Раније данас: Раднички Крагујевац - Вождовац 3:0, Радник - Напредак 1:2.

Од 18.30 играју ИМТ - Младост Лучани.

м. к.

Бахар: Најбитније је да смо победили

„Најбитније је да смо остварили тријумф на тешком гостовању. Имали смо заостатак и желели преокрет, успели смо да постигнемо гол, а уз то и стварали прилике. Играли смо мирно, паметно и на крају победили”, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар после победе против Железничара у Панчеву (2:1).

"Потребан нам је мали одмор, с обзиром на то да смо одиграли велики број утакмица у последњих месец дана. Одморићемо се и бићемо спремни за наредне изазове", истакао је Бахар.

Свака утакмица је важна, небитно је да ли имамо три или шест бодова мање од првопласиране екипе, додао је израелски стручњак.

"Знамо да морамо да тријумфујемо на свим првенственим утакмицама. Након обавеза у првенству ћемо се припремати за дуел у Лиги шампиона. Очекују нас две тешке утакмице након паузе, неопходно је будемо спремни", поручио је Бахар.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести