У НЕ МНОГО КВАЛИТЕТНОМ СУСРЕТУ У КРУШЕВЦУ Олајинкин гол пресудио

Напредак – Црвена звезда 0:1 (0:1)
w
Фото: FK Crvena zvezda

Звезда је била веома конкретна у тренутку када је први пут запретила голману Напретка Бајићу, иако, додуше, том приликом није била реч о некој смишљеној акцији. Мијатовић је из гужве главом лопту спустио лопту до Олајинке, а овај је прихватио, наместио се и снажним ударцем довео свој тим у вођство.

Ни наставак није донео другачију слику: лопта је била углавном код Београђана, али без правих прилика за гол. Једина новина била је та што је у Крушевцу почео да провејава снег. Тек с игром пахуља на небу, мало је живнула и игра, ваљда због хладноће.

Запретио је Хванг у 63. минуту - без резултата, а Букари је јако слабо завршио акцију 10 минута потом, када је с пет метара шутирао право у голмана Бајића. Голман „чарапана“ се истакао и у 81. минуту, када је у корнер избио шут Хванга. У надоканди је могао, али није, Лазар Зличић да изједначи, али није био прецизан.

КРУШЕВАЦ: Стадион „Младост“, гледалаца: 3.000, судија: Шегрт (Београд). Стрелац: Олајинка у 7. минуту. Жути картони: Вукајловић, Јовић (Напредак).

НАПРЕДАК: Бајић 6,5 - С. Јовановић 6, Ђековић 6,5, Маринковић 6, Вукајловић 6 – Јовић 6, Крстић 6 - Ђ. Јовановић 6 (Стојиљковић 6), Зличић 6, Љубомирац 6,5 (Ненадовић -) – Станојловић 6 (Бојовић 6).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Глазер 6,5 – Недељковић 6,5, Спајић 6, Ђига 6,5, Л. Николић 6,5 – Хванг 7, Мијаиловић 6,5 – Букари 6, Красо 6 (Канга 6), Олајинка 6,5 (Лучић -) – Мијатовић 6,5 (Ендиај 6).

А. П.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести