УГОВОР ПОТПИСАН Српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић нови фудбалер Ал Хилала

РИЈАД: Фудбалски клуб Ал Хилал објавио је вечерас да је досадашњи члан Лација и српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић потписао уговор са тимом из Саудијске Арабије.
sergej milinkovic savic YT
Фото: Youtube/ MTS Sport

Детаљи трансфера нису саопштени, али италијански медији наводе да је Лацио пристао да српског репрезентативца прода за 40 милиона евра. Милинковић-Савић ће наводно у новом клубу зарађивати 20 милиона евра по сезони.

Ал Хилал је на свом званичном Твитеру објавио видео снимак српског фудбалера, који је потврдио да наставља каријеру у овом клубу.

Милинковић-Савић ће у новом клубу играти са Рубеном Невешом и Калидуом Кулибалијем, који су пре неколико недеља стигли у Ал Хилал. Овај клуб је прошле сезоне освојио треће место у Професионалној лиги Саудијске Арабије.

Милинковић-Савић (28) је у млађим категоријама играо за Спортинг, Грацер и Војводину. Он је сезону 2014/2015. провео у Генку, а онда је појачао Лацио.

Српски фудбалер је за римски клуб одиграо 341 меч и постигао је 69 голова. За репрезентацију Србије наступио је на 43 утакмице и седам пута се уписао у листу стрелаца.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести