УРОШ СПАЈИЋ: Тешко примамо голове, желимо да сачувамо прво место

Заменик капитена фудбалера Црвене звезде Урош Спајић рекао је да је сигуран да ће звездаши испунити "Маракану" у недељу.
1
Фото: ФК Црвена звезда

"Преузели смо прво место и све иде како треба. Побеђујемо и надам се да ћемо наставити у том маниру. Посебно ме радује што тешко примамо голове, и што смо чврсти у одбрани. Знамо да кад је то случај, много је лакше да се игра свака утакмица", рекао је Спајић, а преноси клупски сајт.

Додао је да је иза екипе важна победа у Нишу, на изузетно тешком гостовању и то после "вечитог дербија".

"Заиста нас је дерби емотивно исцрпео, јер смо били бољи ривал, али нисмо победили. Ипак, у Нишу смо показали да је остало енергије у нама и одиграли смо добру утакмицу, те победили и вратили се на прво место. Желим да ту и останемо", додао је Спајић.

Наредни ривал Звезде је у сјајној форми, има шест везаних победа у Суперлиги и не зна за пораз у 2024. години. Утакмица је на програму у недељу од 16 часова.

"Очекује нас изузетно тешка утакмица, против екипе која је хит пролећног дела сезоне. Имају шест везаних победа и то довољно говори о њима. На нама је да будемо концентрисани и мотивисани, у шта не сумњам. Играмо пред нашим навијачима, на 'Маракани', и ту смо увек фаворити, без обзира на противника. Даћемо све од себе да победимо", истакао је штопер Звезде.

Захвалио се на крају Спајић навијачима и позвао их да дођу на утакмицу у недељу.

"Хвала им на огромној подршци у "вечитом дербију", а затим и у Нишу. Незгодан је термин био, радни дан, падала је киша, али без обзира на све то - били су уз нас. Носе нас, заиста су наша крила, и много нам је лакше да играмо уз њихову подршку. Уз сву захвалност, позивам их да у недељу дођу у што већем броју. Последња је утакмица пред репрезентативну паузу и веома битна, тако да верујем да ће се звездаши одазвати и доћи у што већем броју да нас носе до нове победе", закључио је Спајић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести