ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД РАДНИЧКИМ: Сами смо себи правили проблеме, али смо заслужено победили

Фудбалери Звезде победили су на свом терену Раднички 1923, у утакмици 35. кола Суперлиге.
s
Фото: ФК Црвена звезда

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је његовој екипи у овој утакмици недостајала константност у игри, али да је заслужено победила Раднички 1923.

"Имали смо моменте када смо играли онако како је пожељно. Са друге стране смо примили голове, на идентичан начин као и на неким другим утакмицама. Морамо да видимо о чему се ту ради. Мислим да смо заслужено победили", рекао је Милојевић и додао.

"Раднички је надахнут противник, моторички веома добар, имају брзе играче, који доста трче. Играли смо у једном сегменту добро, а онда и сами себи правили проблеме. Недостајала је константност у игри, али је то све нешто што ћемо исправити".

Он је поручио и да екипа мисли само на наредну утакмицу против Напретка у Крушевцу и да има времена до финала Купа.

"Куп и даље није тема, ни у свлачионици, ни код нас. Очекује нас утакмица у Крушевцу, желимо да завршимо такмичење у плеј-офу на прави начин. Идемо даље, има времена до Купа", рекао је Милојевић.

Звезда је раније одбранила титулу, има 29 победа и 90 бодова на првом месту на табели. Крагујевачки Раднички 1923 је претрпео други узастопни пораз, укупно 14. у лиги и са 59 бодова заузима четврто место на табели плеј-офа, које води у квалификације за Лигу конференција.

(Дневник/б92)

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести