Завршен камп перспективних судија ФСГНС

Хотел Ами у Новом Саду у организацији СОС ФСГНС на челу са председником Мајом Вујовићем био је домаћин шестог кампа перспективних судија овог савеза.
СОС ФСГНС/Најперспективније судије Новог Сада
Фото: СОС ФСГНС/Најперспективније судије Новог Сада

Најперспективнијих 15 међу којима је било и три даме радили су и стручно их усавршавали наше најбоље судије Новак Симовић са УЕФА листе и Ненад Минаковић судија Супер лиге и учесник core програма УЕФА.

Камп је отворио Мајо Вујовић најзаслужнији за врхунске услове који су обезбеђени за спровођење планираних активности.

- Заслужено сте се нашли на списку најперспективнијих. Комисија је пратила ваше суђење па се надам да ћете и у будућности наставити са напретком а неки од вас продужити ниску најбољих судија Србије пониклих у нашој организацији, истакао је Вујовић.

Полазнике кампа поздравио је и председник ФСГНС Новак Кострешевић који је у друштву генсека Саше Живковића пожелео успешан рад и напредак у каријери.

Председник комисије за унапређење суђења Милан Кракановић руководио је кампом истакао је да је задовољан дисциплином и резултатима тестова и физичких провера Јелене Трнинић, Љубице Полић, Ане Живовић, Алексе Граховца, Ивана Кукуде, Николе Вукмановића, Милоша Ивановића, Дејана Чобанова, Александра Јевтића, Богдана Филиповића, Огњена Јоргића, Уроша Радиновића, Владе Пејића, Ђорђа Миленковића и Мила Ђурића.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести