Аба лига: Кошаркаши Партизана после драме бољи од Задра

ЗАДАР: Кошаркаши Партизана победии су вечерас Задар 78:73 на гостовању у првом колу регионалне АБА лиге.
kosarka kos
Фото: Tanjug / ilustracija

Црно-бели су након драме и пенал завршнице у последњој деоници успели да дођу до прве победе у сезони под вођством тренера Жељка Обрадовића.

Најефикаснији у победничком тим у били су Кевин Пантер и Далас Мур са по 14 поена, по 11 кошева убацили су Алекса Аврамовић и Урош Трифуновић, док је Зек Ледеј стао на 10.

У екипи Задра истакао се Домагој Вуковић са 16, а један поен мање забележио је Антонио Јордано.

 

Обрадовић: Тешка утакмица, мали детаљи на крају пресудили

кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић после победе против Задра истакао је да његов тим мора да поправи много ситних детаља у игри.

"Тешка утакмица, мали детаљи су на крају пресудили. Чињеница је да смо да смо ми имали резултатску предност у великом делу утамице, али утакмице траје 40 минута. Задар је играо храбро, покушавали су да казне начин на који смо играли у одбрани. Мислм да је пред нама много неких ситних детаља које морамо да поправимо и да играчи схвате. Прва победа, па је то нека сатисфакција, а што се тиче игре мораћемо да радимо на детаљима. Задру све најбоље у наредним утакмицама", рекао је Обрадовић на конференцији после меча.

Он је захвалио навијачима домаћег тима на лепом дочеку.

"Хвала задарској публици на аплаузу, заиста то је нешто што сам и раније доживео када сам одлазио овде. Хвала им на томе", рекао је Обрадовић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести