АБА лига суспендовала Зорана Савића на један меч због вређања судије

БЕОГРАД: Дисциплински судија кошаркашке АБА лиге Хрвоје Видан суспендовао је на један меч спортског директора Партизана Зорана Савића због вређања судије на другој утакмици четвртфинала плеј-офа регионалног такмичења против екипе Студентског центра у Подгорици, преносе београдски медији.
s
Фото: Youtube Printscreen/Al Jazeera Balkans

У саопштењу АБА лиге наводи се да је спортски директор Партизана прекршио Дисциплински правилник. Спортски журнал наводи да Зоран Савић неће моћи да присуствује вечерашњем трећем мечу између Партизана и Студентског центра, који ће бити одигран од 20 сати у "Штарк арени". Савић је уједно кажњен и новчано са 1.500 евра.

У саопштењу АБА лиге се наводи да је Савић после меча са Студентским центром вербално напао и вређао судију Драгана Поробића, што је било евидентирано у делегатском извештају утакмице. Даље се наводи да спортски директор Партизана није уложио жалбу на одлуку и да има 21 дан да плати новчану казну. Победник вечерашњег меча између Партизана и Студентског центра играће у полуфиналу плеј-офа АБА лиге против Цедевита Олимпије.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести