Бодирога: Крајем јуна коначна одлука о учешћу и Партизана и Звезде у Евролиги

КАУНАС: Председник кошаркашке Евролиге Дејан Бодирога изјавио је данас да ће крајем јуна бити познато да ли ће и Партизан и Црвена звезда играти наредне сезоне у најквалитетнијем европском клупском такмичењу, преносе београдски медији.
bodiroga, YT printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Бодирога је током завршног турнира Евролиге у Каунасу истакао да је задовољан начином на који су српски клубови представили своју земљу у овом такмичењу.

"Мислим да су Партизан и Црвена звезда имали изузетно успешне сезоне. Партизан је био близу уласка на Ф4, а Звезда у плеј-оф. То је за Евролигу велики плус да се из Србије шаље оваква слика где из кола у коло имамо скоро 30.000 људи који долазе да гледају кошарку. Била би велика ствар да имамо два клуба из Београда, а видећемо све крајем јуна када буде коначна одлука", рекао је Бодирога за "Спортклуб".

Први човек Евролиге је навео да је задовољан како је протекла сезона у Евролиги.

"Први део сезоне је био фантастичан, али и плеј-оф исто тако. Комбинација са Фајнал фором... Организација је добра и за Ф4 смо за пет сати све продали и успешна је организација па бих се захвалио домаћинима који су урадили велики посао", закључио је Бодирога.

У финалу Евролиге у Каунасу играју кошаркаши Реала и Олимпијакоса.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести