Јарамаз: Партизан урадио велики део посла

БЕОГРАД: Кошаркаш Партизана Огњен Јарамаз изјавио је да је његов тим одрадио велики посао победом против Будућности у 19. колу АБА лиге.
o
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели су 9. фебруара у Штрак арени славили 87:82 за прво место на табели, уз рекордну посету у регионалном такмичењу, пошто је на трибинама био 16.531 навијач.

"Овом победом смо урадили велики део посла, остаје да у наредним месецима лигу приведемо крају на прави начин. Хвала навијачима на великој подршци, Арена је била препуна. Одушевљен сам што се тога тиче", рекао је Јарамаз новинарима после меча.

Будућност је имала одлично шутерско вече, али ни 15 тројки није било довољно да Београд напусте непоражени.

"У појединим ситуацијама нисмо успели у одбрани да урадимо оно што смо замислили. Њихови добри шутери у првом полувремену су остајали су сами на отвореним шутевима. Николић и Шеховић су се разиграли и касније нам је било тешко да их зауставимо. Успели смо да постигнемо више поена од њих и то је најважније. Разиграли смо се у другом полувремену", рекао је плејмејкер црно-белих, који је поред Маркуса Пејџа био најбољи у победи.

"Одиграо сам доста боље друго полувреме него прво, задовољан сам својом игром. Осетио сам да ми је кренуло крајем првог полувремена, када сам постигао кош уз фаул. У другом сам наставио у истом ритму", закључио Јарамаз.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести