Јовановић: Очекујем тежак меч против Црвене звезде

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић истакао је да очекује тешку утакмицу против Црвене звезде, али је додао да је његов тим мотивисан за овај дуел.
kk crvena zvezda
Фото: KK Crvena zvezda

Црвена звезда ће у уторак од 18.30 часова дочекати Црвену звезду у мајсторици полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије.

"Не постоји посебна припрема за мајсторицу против Црвене звезде, све што бисмо додатно рекли би могло да створи контраефекат нашој младој екипи. Хала Александар Николић, публика, Звезда, све је то и више него довољно за мотивацију моје екипе. Моја улога се састоји у томе да им објасним да је то утакмица као и свака друга, исти је терен, иста су правила и после тог уводног емотивног набоја који ће сигурно да постоји као што је постојао и на претходној утакмици. Волео бих да одиграју тај меч као што су одиграли и претходни. То ће бити далеко теже, хала Александар Николић је далеко тежа не за нас само, већ и за далеко квалитетније и искусније тимове. Очекујем тешку утакмицу, али и да будемо прави, да се наш рад види на терену, без обзира на крајњи резултат", изјавио је Јовановић.

Крилни центар Меге Бориша Симанић је истакао да је на његовој екипи да понови приступ игри какав је био у другој утакмици против Црвене звезде.

"Сигурно је да нас очекује изузетно тешка утакмица. Драго ми је што је после јако тешког пораза у првом мечу моја екипа успела у другој утакмици да одговори Црвеној звезди на чврсту игру и дође до победе. Очекујемо свакако њихову реакцију, а на нама је да поновимо чврстину у игри и жељу са друге утакмице, као и да не дозволимо велике падове у игри, што би противник као веома искусна и квалитетна екипа, умео да казни", изјавио је Симанић.

Бољи из овог дуела играће у финалу Суперлиге Србије против екипе ФМП. Финална серија се игра на три победе.

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести