КЛС: Војводина дочекује Нови Пазар (20)

Кошаркаши Војводине вечерас од 20 часова,у малој сали Спенса, у оквиру 20. кола Кошаркашке лиге Србије, дочекују екипу Новог Пазара.
С. Шушњевић/ Капитен Воше Алекса Зарић
Фото: С. Шушњевић/ Капитен Воше Алекса Зарић

После победе у претходном мечу са ОКК Београдом, у табору Новосађана се појавила нада да могу да изборе опстанак. Један од предуслова за то је победа против квалитетних Новопазараца, што је пред овај сусрет апострофирао и тренер Филип Соцек.

-Бодови су нам преко потребни како бисмо опстали у лиги. Нови Пазар има добар и искусан тим, са врло добрим нападачким потенцијалом. Због тога, да би стигли до циља, морамо да будемо добри у одбрани. Подсећам да смо ми њих добили у првом делу превенства након продужетка, те они сигурно долазе с великом жељом да нам се реванширају. Само победом над Пазарцима ће до изражаја доћи тријумф у минулом колу против ОКК Београда – рекао је Соцек.

Капитен  Алекса Зарић је најавио да ће екипа дати све од себе да тријумфују.

-Било би јако лепо када бисмо након узбудљиве утакмице и победе у Београду забележили још један тријумф. За то нам је потребна добра игра у одбрани, максимална концентрација, те разноврсни напади. Треба да играмо своју игру, максимално пожртвовано у дефанзиви. Позивам публику да дође на Спенс и помогне нам да дођемо до преко потребних бодова – рекао је Зарић.

Због повреде зглоба, упитан је наступ првог кошгетера Андрије Симовића.

Д. Кн.

Резултати

Слобода – Вршац       94:89

Борац – Златибор      78:87

Динамик – Колубара 73:79

Младост – Напредак 79:80

Металац – ОКК Београд  78:73

Среда

Тамиш – Дунав (18)

Војводина - Нови Пазар (20)

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести