Кокошков саопштио списак играча за "балон" у Грузији

БЕОГРАД: Селектор кошаркашке репрезентације Србије Игор Кокошков саопштио је данас списак од 16 играча, који ће се борити за одлазак на Европско првенство 2022.
Tanjug/Andrija Vukelić/Igor Kokoškov
Фото: Tanjug/Andrija Vukelić/Igor Kokoškov

Кошаркаши Србије одиграће 19. и 21. фебруара два последња меча у оквиру квалификација за Европско првенство 2022.

На списку су Василије Мицић (Анадолу Ефес), Огњен Јарамаз (Партизан), Никола Ребић (Нантер), Немања Ненадић (ФМП), Алекса Аврамовић (Естудијантес), Данило Анђушић (Бург), Лука Ашћерић (Бург), Марко Гудурић (Фенербахче), Немања Дангубић (Партизан НИС), Марко Луковић (Сплит), Далибор Илић (Игокеа), Марко Радовановић (ФМП),

Мирослав Радуљица (Жеђијанг Лајонс), Филип Петрушев (Мега), Драган Апић (Будућност) и Стефан Ђорђевић (ФМП).

Попут претходног квалификационог „прозора“ који је у новембру одигран у Финској и овог пута ће се борбе за пласман међу 24 најбоље екипе на Старом контитненрту играти у „балону“, а домаћин ће бити престоница Грузије, Тбилиси.

Репрезентативци Србије ће се окупити у Београду током понедељка, 15. фебруара. У уторак ће на програму бити конференција за медије националног тима Србије, тренинг и пут у Грузију.

У петак, 19. фебруара, „Орлови“ ће од 16 сати по српском времену играти против Грузије, у недељу, 21. фебруара (13 сати), свега 43 сата након завршетка прве утакмице, репрезентација Србије ће поново изаћи на паркет дворане „Тбилиси Спорт Палас“, када ће ривал нашем тиму бити Швајцарска.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести