Кошаркаши Звезде вечерас у Евролиги дочекују Асвел

БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде вечерас у утакмици деветог кола Евролиге дочекују Асвел.
k
Фото: Tanjug/T. Valič/Arhiva

Звезда псоле осам одиграних утакмица има скор 3-5, док је француски тим најпријатније изненађење у елитном такмичењу са учинком 6-2.

Асвел је направио сјајан резултат и добрим играма дошао до шест победа. Имају добре појединце, атлетски квалитетну екипа. Показали су један индивидуално висок квалитет који ћемо морати да исконтролишемо. Имају играче са много поена у рукама. Наша одбрана ће бити на испиту. Ту су Џонс, Окобо, али не само они… Потребно је да одговоримо на атлетски квалитет чврстом игром, да будемо концентридани, да градимо резултат и добром игром на оба краја терена покушамо да победимо, рекао је Радоњић новинарима у хали "Александар Николић".

Радоњић се осврнуо и на долазак Стефана Марковића.

Стефан Марковић није урадио тренинг и није регистрован. Видећемо у каквом је стању, правићемо анализу и видети штта и како даље. Никола Ивановић је почео са тренинзима и видећемо после задњег тренинга да ли може да помогне. Надамо се да ће бити с нама и да ће дати допринос колико је то могуће, закључио је Радоњић.

Кошаркаш црвено-белих Лука Митровић очекује занимљив меч.

Дочекујемо меч у бољем расположењу него онај од пре седам дана. Очекује нас сјајан тим, који је то доказао партијама у Евролиги. Изванредно попуњен, с комбинацијом сјајних стрелаца и атлетски доминантних играча. Комплетна, квалитетна екипа. Бићe нам потребно добро издање да се носимо с њима, рекао је Митровић.

Једно су очекивања јавности, а друго оно шта радимо и за шта се спремамо, каже Митровић.

Увек се наглашава да идемо меч по меч и за нас је сваки наредни најбитнији. Поготову против екипе са 6-2 скором у Евролиги. За нас је то велики изазов да се одмеримо. Надамо се атмосфери као против Панатинаикоса и да ћемо бити на нивоу који ае нам донети добар резултат, закључио је Митровић.

Утакмица између Црвене звезде и Асвела игра се од 19 сати у дворани "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести