Маљковић: Победа за све у Србији који се боре са короном

ИСТАНБУЛ: Селекторка женске кошаркашке репрезентације Марина Маљковић победу против Турске посветила је свим људима у Србији који се боре са корона вирусом.
Maljković Marina/Fonet/FIBA
Фото: Фонет/ФИБА/Марина Маљковић са играчицама Србије

Кошаркашице Србије вечерас су у Истанбулу у квалификацијама за Европско првенство победиле домаћу селекције 83:76 после велике борбе и два продужетка, чиме су избориле пласман на шампионат Европе 2021.године.

"За­и­ста не бих тро­ши­ла ре­чи на ко­шар­ку, осе­ћам по­тре­бу да ка­жем оно што ми је на ср­цу. Ову по­бе­ду по­све­ћу­јем сви­ма у Ср­би­ји ко­ји се бо­ре са овом бо­ле­шћу, са сви­ме што се деша­ва у це­лом све­ту, па и код нас, свим здрав­стве­ним рад­ни­ци­ма. Ве­ли­ки број њих ми је пу­стио по­ру­ку, че­сти­та­ју", рекла је Маљковић за сајт КСС.

Она је честитала својим играчицама на јуначкој победи, а Американки Ивон Андерсон пожелала је добродошлицу.

"При­ми­ла сам и јед­ну по­себ­ну по­ру­ку од мо­јих при­ја­те­ља ко­ји ле­же у „Аре­ни“ бо­ле­сни, да су гле­да­ли ове на­ше две утак­ми­це. На­рав­но, да су се, ко­ли­ко је то мо­гу­ће и бо­ље осе­ћа­ли. Мо­рам да че­сти­там сво­јим кошаркаши­ца­ма на ју­нач­кој по­бе­ди. Ово је за­и­ста, по­сле два про­ду­жет­ка, би­ла ју­нач­ка по­бе­да. Од пр­ве до по­след­ње. И да ис­ко­ри­стим при­ли­ку да ка­жем: Ивон, до­бро­до­шла у Ср­би­ју", закључила је Маљковић.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести