Мијовић: Неће нас заварати пласман и резултати Партизана

ПОДГОРИЦА: Тренер кошаркаша Будућности Петар Мијовић, пред дуел са Партизаном у 15. колу АБА лиге, рекао је да их неће заварати тренутна позиција и резултати црно-белих.
zvezda buducnost, aba
Фото: ABA/Crvena zvezda mts

Партизан је пети на табели регионалне лиге са скором 7-7, док је Будућност иза њега са учинком од девет победа и два пораза, уз три утакмице мање, а два ривала сутра од од 18 сати састаће се у "Морачи".

"Неће нас заварати позиција Партизана и резултати у претходном периоду, посебно на гостовањима. Квалитет њиховог тима и стручног штаба је много већи и тога смо свесни. То ће код нас да пробуди максималну позорност и припрему, као и жељу да победимо. Значајна утакмица и за нас и њих. Надам се да ћемо бити на висини задатка у делу одговорности, интензитета и концентрације и да ће то бити предуслов да добијемо утакмицу", рекао је Мијовић, преносе подгоричке Вијести.

У првом овосезонском делу Будућност је славила у Београду после продужетака и тројком Данила Николића у последњој секунди (101:99), а кошаркаш Будућности Вили Рид нада се тријумфу и у Подгорици.

"Биће то велики меч за нас. Претходни је био сјајан, победили смо уз звук сирене. Партизан је чврст тим. Морамо да изађемо чврсто и концентрисано, да радимо један за другог и дођемо до победе", рекао је Рид.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести