Радоњић: Да исконтролишемо квалитете Албе

БЕОГРАД: На нама је до добром игром дођемо до контроле квалитета њихове игре и да им не дозволимо да они наметну свој ритам, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић пред меч са Албом у Евролиги.
s
Фото: Youtube Printscreen

Црвено-бели сутра од 19 сати дочекују немачки тим у петом колу Евролиге у хали "Александар Николић".

"Наставили су са системом који је поставио тренер Аито, сада је ту његов помоћник који је дуго радио са њим. Наставили су са препознатљивим начином игре. Направили су доста промена у тиму и сигурно ће бити потребно време играчима да уђу у тај ритам и филозофију игре, задржали су и квалитет који су имали. На првом месту ту је Сикма, заслужују апсолутни респект, сигурно са добрим искуством путују за Београд", рекао је Радоњић новинарима у хали "Александар Николић".

" После дуго времена имамо ситуацију да играмо у Пиониру евролигашку утакмицу пред нашим навијачима. Ако буде атмосфера макар приближна ономе како је знало да буде на утакмицама Евролиге овде, сигурно да ће то бити веома значајно за нас", истакао је Радоњић.

Црвено-бели су након пет утакмица у кратком временском периоду имали мало више времена да се освеже пред дуел са немачком екипом.

"Ритам је од почетка био веома згуснут, имали смо утакмице на сваких три дана на почетку сезоне, а после и недељу са дуплим програмом. Уз све проблеме које смо имали са одсутним играчима било је јако захтевно и тешко. Након тог циклуса имали смо четири дана до утакмице Албом. Покушали смо да искористимо то на најбољи могући начцин, али и размишљали о играчима који се полако враћају у екипу. Урадили смо што смо и планирали и паралелно се припремали за утакмицу са немачким тимом”, закључио је Радоњић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести