Радоњић пред Макаби: Тежак меч, чека нас пуна дворана

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да ће његов тим имати тежак задатак на гостовању Макабију у Евролиги.
radonjic
Фото: Танјуг (видео)

Црвено-бели сутра од 20.05 играју против Макабија у другом колу АБА лиге.

„Макаби је са неколико нових играча, на челу са Вилбекином, добар и искусан тим који је стартовао са победом. Чека нас атмосфера добра за домаћина у Тел Авиву, где ће како је најваљено бити пуна дворана и помоћи ће тиму да дође до победе. Атлетски су добра екипа, морамо да компензујемо наше концепцијске слабости у овом тренутку, да сви заједно направимо корак више да бисмо могли да будемо конкурентни", рекао је Радоњић новинарима у хали "Александар Николић".

Он је истакао да је здравствена ситуација пред овај дуел слична као против Будућности.

"Холинс ће ићи са нама, али су мале шансе да може да нам помогне сутра. Све остало исто као пред Будућност. Стефан Лазаревић је незгодно пао, угрувао се мало и ништа озбиљније. Бар смо ту добро прошли", рекао је Радоњић и додао да је Маик Цирбес у изолацији због короне, а да ће Бранко Лазић још седам дана радити вежбе и ако све буде добро да ће почети са тренинзима.

Тренер црвено-белих истакао је да клуб није у контакт ни у преговорима ни са једним играчем, као и да се залаже за вакцинацију спортиста и да сам чека трећу дозу вакцине.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести