Селектор Ђорђевић звао Теодосића за мечеве одлуке

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић објавио је списак кандидата за мечеве шестог "прозора" квалификација за СП 2019. у Кини против Естоније и Израела.
teodosic, epa
Фото: Miloš Teodosić, foto: EPA (MICHAEL REYNOLDS)

У центру пажње је повратак у селекцију Милоша Теодосића, непосредно након што је добио отказ у Лос Анђелес Клиперсима и док тражи нови тим. Спекулише се да би Теодосић требало да се врати у Европу, а доводи се у везу са турским Анадолу Ефесом и "Поносом Израела" Макабијем из Тел Авива.

Наш национални тим ће се окупити у понедељак 18. фебруара у београдском хотелу "Краун Плаза" и одржаће три тренинга до поласка на пут у Естонију, који је заказан за 20. фебруар. 

Србија 21. фебруара од 18 часова часова гостује Естонији у Талину, док 24. фебруара од 16 часова дочекује Израел у дворани "Александар Николић" у Београду. 

Репрезентацији Србије потребна је једна победа из ова два меча да обезбеди пласман на Светско првенство у Кини. 

На списку су: Милош Теодосић, Василије Мицић, Илија Ђоковић, Стефан Пот, Миленко Тепић, Драган Милосављевић, Алекса Аврамовић, Бранко Лазић, Иван Паунић, Огњен Добрић, Марко Симоновић, Владимир Лучић, Стефан Бирчевић, Стеван Јеловац, Мирослав Радуљица, Никола Јовановић, Ђорђе Гагић, Никола Милутинов и Огњен Кузмић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести