Машуловић продужио сарадњу са ОК Војводина НС семе

Средњи блокер Немања Машуловић који је пре почетка прошле сезоне из Црвене звезде дошао међу одбојкаше Војводине НС семе, продужио је актуелном четвороструком узастопном шампиону Србије на још годину дана.
ОК Војводина/ Немања Машуловић остаје још годину дана у Воши
Фото: ОК Војводина/ Немања Машуловић остаје још годину дана у Воши

Иако је размишљао о одласку у иностранство, Машуловић је одлучио да остане још годину дана у црвено-белом дресу у ком се доказао кроз освајање свих домаћих трофеја, али и у Лиги шампиона.

После останка Александра Благојевића, Андреја Рудића, Стефана Негића и Лазара Бајандића, те доласка Луке Чубрила и Радослава Брборића, јасно је да су Новосађани веома близу комплетирања екипе за наредну сезону у којој поново имају највеће амбиције.

- Урадили смо добар посао и растерећени улазимо у наредни период. Тим је мање-више комплетиран, а задовољни смо што је Немања Машуловић продужио уговор. Имао је добру сезону, упознао је систем, навикао се на екипу и верујем да ће у новој сезони бити још бољи. Такође, очекујем, као и што је то до сада чинио, да буде стуб тима у смислу подршке и атмосфере - истиче спортски директор Слободан Бошкан.

Машуловић не крије задовољство што је продужио сарадњу и што ће у Новом Саду и следеће такмичарске године имати прилике да кује нове успехе.

- Веома сам срећан што ћу носити дрес Војводине и наредне сезоне. Имали смо одличну такмичарску годину, испунили смо све циљеве. Одоговнорст је  већа када све то треба поновити, али верујем у могућности екипе и сигуран сам да она има и квалитет и карактер да то оствари. Заиста смо прави тим, имамо посебну енергију и лепо је и даље бити део свега тога - поручио је Немања Машуловић.

Преговарали су челници клуба и с Давидом Мехићем око његовог потенцијланог останка, али није дошло до наставкла сарадње и он је једини играч којм је истекао уговор и није остао у саставу шампиона.

Прича се да ће се Новосађани највероватније дати у потрагу за још једним примачем сервиса, али дефинитивно неће журити са комплетирањем тима јер ће припреме за наредну сезону почети средином јула.       

М. Ристић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести