Одбојкаши Војводине дочекују Партизан: Победа доноси прво место за плеј оф

Прилику да теоријски обезбеде прво место на табели Суперлиге пред почетак плеј–офа одбојкаши Војводине НС семе имају од 18 часова када у малој сали Спенса дочекују Партизан (пренос на РТС).
Pavle Peric
Фото: Павле Перић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Новосађанима је преостало да одиграју још три кола, у два ће бити домаћини, осим црно–белих долази им Раднички из Крагујевца, а у госте иду Пожаревљанима. Екипа Синише Гавранчића у првом сусрету ове сезоне максималним резултатом славила је над Партизаном у Београду, али шампион се неће превише обазирати на претходни исход, јер су ствари сада доста другачије.

– Не треба да нас завара њихова позиција на табели јер су већину утакмица играли некомплетни. Сада су сви играчи на окупу и не смемо да их потценимо. Најбитније је да ми одиграмо озбиљно и одговорно и да на тај начин дођемо до победе, која ће нам обезбедити прво место пред плеј–оф, али што је важније, додатно ће нам подићи самопоуздање за реванш полуфинала Купа Србије које играмо следеће седмице с Радничким у Крагујевцу – поручио је примач Војводине НСС Павле Перић.

Заиста Партизан у овом тренутку не треба потцењивати. У прошлом колу савладао је другопласирану Рибницу 3:0, од које је неколико дана раније изгубио у првој утакмици полуфинала Купа, али после велике борбе у пет сетова. 

– Они су добра екипа предвођена искусним Пепићем, Копривицом, Мариновићем и Арсеноским. Оно што је карактеристично за њих је да су се после дужег времена коначно комплетирали и играју у најјачем саставу. По последњим резултатима види се да су у форми. Наравно, очекујем да моја екипа пружи добру игру, сви су здрави и спремни. Знамо шта нам победа доноси, теоријски обезбеђује прво место на табели и зато верујемо у победу – истакао је шеф стручног штаба Новосађана Синиша Гавранчић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести