Одбојкаши Војводине завршили први део припрема: Шампион брендираним аутобусом на Пале

Одбојкаши Војводине НС семе после две седмице рада у Новом Саду припреме су наставили на Палама, где ће остати до краја августа.
Odbojkaski bus1
Фото: ОК Војводина НС семе

Још по завршетку прошле сезоне председник клуба Драгољуб Збиљић најавио је да ће петоструки узастопни шампиони убудуће путовати брендираним аутобусом, како и доликује великану из Српске Атине. Први пут су се провотимци Воше упутили овим аутобусом на наставак припрема, а испратили су их Збиљић, генерални директор Никола Салатић, менаџмент и спортски пријатељи.

– Српска одбојка ради велики искорак на клупском нивоу и то не само ми, него још добар део клубова у Суперлиги, што је одлично за наш спорт. Војводина као шампион прихвата одговорност и улогу лидера, екипа ради максимално озбиљно по плану и програму шефа стручног штаба Слободана Бошкана. Његова је и жеља била да се тим мало измести, да тренира на Јахорини, односно на Палама. Ми смо се портудили да им обезбедимо најбоље услове, а водили смо рачуна и о још неким важним ставкама. Наиме, обећали смо брендирани аутобус и ово је премијерно путовање екипе. Наша је замисао била да и на тај начин градимо имиџ, да будемо препознатљиви и где год прођемо да се зна пролази шампион Србије. Војводина то заслужује – истакао је председник клуба Драгољу Збиљић.


Најатрактивнији Меморијал великана

После припрема на Палама, Војводина ће рад наставити у Новом Саду.

– У плану је велики број пријатељских утакмица са екипама из наше лиге, а учествоваћемо и на турниру у Крагујевцу и румунском Галацију. Генералну проверу имаћемо на нашем Меморијалу великана, који ће ове године бити можда и најатрактивнији до сада, јер нам из земље олимпијских шампиона, из Француске, стиже Париз Волеј, затим из Немачке Фридрихсхафен и грчки ПАОК – најавио је Бошкан.


Шеф стручног штаба Слободан Бошкан припремио је са сарадницима план рада до почетка сезоне.

–  На основу искуства са репрезентацијом знам да на Палама чека све на врхунском нивоу, од боравка, хотела, до услова у сали и теретани, а све то зачињено је природом и надморском висином по мери. Очекује нас много напора и базичног рада, али је циљ да већ тамо порадимо на костуру игру за предстојећу сезону – рекао је Бошкан. 

К. Б.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести