ОСС: Тијана Бошковић и Урош Ковачевић најбољи у 2018. 

БЕОГРАД: Најбоља одбојкашица света Тијана Бошковић и одбојкаш Трентина Урош Ковачевић проглашени су за најбоље у Србији у овој години.
odbojkakoktel-006
Фото: ОСС

Бошковић, која је најбоља спортисткиња Србије у избору Олимпијског комитета, била је најбољи играч на путу до титуле првака света у Јапану, док је Урош Ковачевић био клупски шампион планете и члан четврте репрезентације света.

Они због обавеза у клубу нису могли да присуствују свечаности ОСС у хотелу Краун плаза, али су се путем видео линка захвалили на признањима.

Најбољи стручњак у години је селектор одбојкашица Србије Зоран Терзић.

Фото: Tanjug (Zoran Žestić(

"Хвала на лепој награди, нормално је да добијамо награде на свим странама када смо прваци света. Сигурно је да су награде код куће најдраже", рекао је Терзић.

Банка Поштанска штедиониоца, као главни спонзор ОСС, добила је на поклон одбојкашку лопту у српским бојама.

Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

"Ми смо државна банка и јасно је да нас обавезује да помажемо у Србији. Имали смо срећу да будемо спонзори ОСС, клубова и целе одбојке код нас, што смо искористили", рекао је први човек Извршног одбора Поштанске штедиониоце Бојан Кекић и најавио помоћ у изградњи Одбојкашког центра.

Кекић је додао да је посебно поносан што је име Поштанске штедиониоце било на дресовима женске селекције Србије у Јапану када је освојена титула првака света.

Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

"У јануару потписујемо нови уговор са ОСС, али не на годину дана, већ да будемо спонзори четири године", поручио је Кекић и одушевио све присутне.

Најбоља млада одбојкашица Србије је Сара Сарић, а одбојкаш Лука Тадић.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести