ОК Војводина НС семе угостио своје златне одбојкаше

Одбојкашки репрезентативци, освајачи златне медаље у Светској лиги, Марко Подрашчанин, Никола Јововић, Марко Ивовић, Милан Катић и Дражен Лубурић и члан стручног штаба др Неџад Османкач

посетили су данас најдражи клуб- Војводину НС семе, у којем су се афирмисали за одлазак у иностранство и у национални тим. У просторијама одбојкашког гиганта, репрезентативце је дочекао директорски тандем Никола Салатић – Никола Марић, као и запослени у клубу.

- Начинили сте један од највећих успеха наше одбојке и достојно сте репрезентовали и наш клуб и наш град. Велика нам је част што у националном тиму поново има више играча који су играчко име стекли у Војводини и ова златна медаља веома је вредна. Надам се да ћете наставити у истом ритму и да ћемо се још сретати у сличним приликама – била је здравица спортског директора Николе Марића.

Причало се о успеху из Кракова, сјајном злату које нашој репрезентацији отвара нове хоризонте,као и о сваком од играча понаособ, где ће који наставити каријеру и с ким ће играти.

Уз одбојкашке разговоре, пригодну закуску и евоцирање успомена из времена када је поменута петорка носила црвено-бели дрес, дружење је потрајало неколико сати, а растанак је дошао са обећањем о поновном сусрету када у трофејну српску одбојкашку ризницу дођу нове медаље.                        

М. Р.
 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести