Спортским легендама БОРИСЛАВИ ПЕРИЋ РАНКОВИЋ И СЛАВКУ ОБАДОВУ НАЈВИША ПРИЗНАЊА

У Кући спортских легенди уприличена је свечаност поводом највиших признања Борислави Перић Ранковић и проф. др Славку Обадову, члановима Асоцијације спортских легенди и ветерана Новог Сада.
s
Фото: Асоцијација спортских легенди и ветерана Новог Сада

Борислава Перић Ранковић је добитница Фебруарске награде Новог Сада за 2023. годину, која се додељује као највише признање поводом Дана града. Славку Обадову на традиционалном полагању за ДАН појасеве у новосадском Спенсу, уручено је звање Мајстора џудоа 10.ДАН-а.

Фото: Асоцијација спортских легенди и ветерана Новог Сада

Председник Управног одбора Асоцијације, др Јован Пејчић, у име свих чланова Асоцијације упутио је честитке Борислави и Славку, за највиша признања које додељује Град Нови Сад и Џудо организација. Он је истакао импресивне биографије наших чланова, који су у светском врху, свако у свом спорту, а затим им је уручио посебно урађене њихове фотографије, када су постизали највеће спортске успехе.

Фото: Асоцијација спортских легенди и ветерана Новог Сада

Свечаности у Кући спортских легенди присуствовали су Огњен Цвјетићанин, члан Градског већа за спорт и Аранка Биндер, заменица покрајинског секретара за спорт и омладину, који су Борислави и Славку упутили честитке у име Града и Покрајине. Посебне честитке упутили су лауреатима и њихове колеге, такође спортске легенде и ветерани Павле Бајчетић, Зоран Панчић, Тадија Качар, Аранка Биндер, Миодраг Јотић, Златко Кеслер, Бошко Блажић, Асим Рекић и други.

Г. М.

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести