Зорана Аруновић најуспешнији стрелац Београда у 2019. години

БЕОГРАД: Репрезентативка Србије у стрељаштву Зорана Аруновић, чланица Олимпика 011, најбољи је стрелац Београда за 2019. годину, одлучено је на Скупштини Стрељачког савеза Београда.
Zorana-Arunovic-25m
Фото: Зорана Аруновић, фото: ССС

За најбољег младог стрелца главног града изабрана је Кристина Лазаревић (Нови Београд - Ушће), најбољи тренер је Јелена Аруновић (Олимпик 011), а признање за најбољи клуб отишло је у витрине Полицајца.

Зорана Аруновић је трећу годину за редом изабрана за најбољег стрелца Београда, а трофеј је овај пут заслужила, пре свега, јер је наставила серију освајања медаља на великим међународним такмичењима.

На Европским играма у Минску освојила је злато ваздушним пиштољем, а истим оружјем је стигла до сребра на финалу Светског купа у Путјену. У миксу са Дамиром Микецом освојила је сребро на Европским играма и бронзу на Европском првенству.

Прошлу годину завршила је на првом месту европске, а на другом светске ранг листе за ваздушни пиштољ. Недавно је проглашена и за најбољег женског стрелца Србије у 2019. години.

Кристина Лазаревић се међу младим стрелцима издвојила добрим резултатима на међународним и домаћим такмичењима, а највећи успех постигла је у октобру, када је као чланица репрезентације Србије освојила сребрну медаљу у Европској лиги младих.

Јелена Аруновић, која је и у избору Стрељачког савеза Србије изабрана за најбољег тренера, признање је заслужила како због успеха са сестром Зораном, тако и због рада као селектор репрезентације за пиштољ.

Полицајац је освојио прво место на ранг листи клубова.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести