Бледо издање новосадских рукометашица

Рукометашице Војводине поражене су од Вождовца пред својим навијачима. Бледо издање и у нападу и у одбрани рукометашица из Новог Сада резултирало је сталним заостатком за Београђанкама током целе утакмице.
д
Фото: В. Фифа

На моменте су изабранице Ђурађа Трбојевића приказивале бољу игру, али то није било довољно да се престигну гошће, које су први пут, после одласка Радана Ровчанина, вођене са клупе под палицом Драгана Радисављевића. Велика енигма за домаћина биле су Валентина Божиновић и Олга Милојевић, које су заједно постигле 17 голова.

Покушавао је тренер Трбојевић да раздрма екипу честим изменама, али није то много уродило плодом, сем тога штио су у последњих 10 минута утакмице биле у прилици да изједначе, али им се на том путу испречила одличним одбранама голманка Јована Станојевић. Нешто боље издање у бледом тиму Војводине имала је Наташа Ловрић у нападу и Милица Ђукић у одбрани, као и константнмо добра Невена Радојчић.

Војводина–Вождовац 24:25 (12:14)

НОВИ САД: СЦ Слана бара, гледалаца: 50, судије: Милосављевић и Тривковић (Бешка), седмерци: Војводина 3 (2), Вождовац 6 (6), искључења: Војводина 6, Вождовац 4 минута.

ВОЈВОДИНА: Гутеша, Милетић, Чаушевић 4, Ловрић, Ђукић 2, Иванић 1, Ловрић 8 (2), Берак 2, Радојчић, Дмитровић 1, Мајсторовић, Мажић 5, Божанић, Микушак 1, Мирковић.

ВОЖДОВАЦ: Станојевић, Драгосављевић 2, Андрић, Божиновић 10 (5), Милојевић 7, Клицов, Петронијевић 2, Ерић, Петровић 3 (1), Станисављевић, Шашић, Лукић 1, Митровић, Зафировић, Радосављевић.

Ј. Галић

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести