Рукометаши Војводине крећу у одбрану титуле

Имају већ два трофеја у витрини ове сезоне рукометаши Војводине и сада је на ред дошло да се крене и на трећи.
Rukometasi Vojvodine/SEHA liga
Фото: РК Војводина/СЕХА

После Суперкупа и Купа Србије Новосађани су озбиљни у намери и да одбране титулу првака државе. Тим са Слане баре даће све од себе како би узео седми пехар у низу намењен најбољем клубу у Србији.

У првом колу црвено–бела чета укрстиће копља с панчевачким Динамом, екипом коју су пре недељу дана савладали у финалу Купа.

– Интерес свих нас који радимо у рукомету је да се после плеј–офа добије прави првак. Када то кажем мислим на то да екипа која буде најбоља на терену постане првак државе.Сматрам да смо ми за ових осам месеци показали да то и јесмо. Играли смо четири пута са Железничаром и једном са Динамом и ниједну утакмицу нисмо изгубили, али то морамо да потврдимо и у плеј–офу. Волео бих да се првак одлучи на самом терену, да заиста најбољи тим победи – рекао је тренер Борис Ројевић.

С обзиром на то како је играла у досадашњем делу сезоне и шта је постигла, Војводини се намеће бреме фаворита за освајање титуле. Иако су свесни квалитета који поседују и великих шанси за узимање пехара, Новосађани су, ипак, резервисани по том питању.

– Не бих да прихватимо улогу фаворита, сматрам да пар екипа имају подједнаке шансе да на крају тријумфују – казао је Ројевић.      

К. Б. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести