Рукометашице Војводине дочекују Зајечар

Овог викенда креће надметање у женској рукометној Суперлиги, а титулу брани Јагодина.
Trbojevic Djuradj Foto:  Dnevnik.rs
Фото: Ђурађ Трбојевић, фото: Дневник

Поред Јагодинки, за преостала три места која воде у борбу за титулу бориће се Наиса из Ниша, Бекамент из Аранђеловца, док за последњег учесника плеј–офа конкурише више екипа, где Медицинар из Шапца има можда највеће шансе на папиру.

Рукометашице Војводине прилично су реновирале састав, па ће дати све од себе да сачувају елитни статус, а данас дочекују екипу Зајечара.

– Имамо велику жељу да на домаћем терену победом отворимо сезону против добре и искусне екипе Зајечара. Подмладили смо екипу, остали смо без носилаца игре и кључних играчица. Довели смо неколико перспективних играчица које једва чекајуда осете жар суперлигашког такмичења и да сезону отворе победом – рекао је шеф стручног штаба Ђурађ Трбојевић.


Данас

Суперлига (М) – ЗРЕЊАНИН: Пролетер – Железничар (18), НОВИ ПАЗАР: Нови Пазар – Црвена звезда (18), ЛЕСКОВАЦ: Дубочица – Шамот  (18)

Суперлига (Ж) – НОВИ САД: Војводина – Зајечар (19), НОВА ПАЗОВА: Младост – Наиса (19.30), ЈАГОДИНА: Јагодина – Врбас (19), ШАБАЦ: Медицинар – Бекамент (18.30)


Прва утакмица са собом носи велику трему, одговорност и тежину.

– Уз велико срце и жељу можемо да изненадимо Зајечар, што би нам дало подстрек за наставак сезоне, која ће бити врло тешка.Моје играчице су жељне рада, једино им недостаје време да се уиграју и да евидентни таленат преточе у добру игру. Даћемо све од себе да ове сезоне остваримо што бољи пласман. Наравно, опстанак се подразумева. Управа са Мишком Томићем на челу, све је учинила да нам обезбеде добре услове за рад и такмичење – истакао је Трбојевић, уз наду да ће публика доћи на Слану бару  и подржати екипу.

Утакмица Војводина – Зајечар игра се вечерас од 19 часова у СЦ Слана бара.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести