Традиционални рукометни турнир у Сивцу: Суботичком Спартаку пехар

Победник 14. по реду меморијалног рукометног турнира „Владе и Новак“, којег РК Сивац 69 организује у помен на трагично страдале своје чланове Влада Џувера и Новака Стијеповића, је суперлигаш Спартак Војпут из Суботице.
Spartak Vojput
Фото: Спартак Војпут тријумфовао у Сивцу, фото: Приватна архива

За трофеј ове традиционалне манифестације надметали су се Спартак Војпут, супер Б лигаши Врбас Петрол и Сивац 69 и прволигаш Сомборелектро. Пре почетка надигравања голману Марку Чвокићу, који је завршио каријеру, уручен је пригодни поклон.

Првог дана турнира Суботичани су победили домаћина са 30:23, а Врбашани Сомборце  са 36:21.Другог дана за треће место борили су се Сивац и Сомборелектро, домаћин је славио са 35:27. У финалу Спартак Војпут је савладао Врбас Петрол са 27:24. Победнички пехар капитену Суботичана Стефану Арђелану уручио је истакнути сивачки рукометни радник Велибор Милојичић. Осталим учесницима турнира додељене су дипломе за учешће, а треба рећи и то да су тренери за најбољег играча прогласили Дејана Карана, а за најбољег голмана Стефана Арђелана, оба чланови победничке екипе. Турнир је завршен заједничком вечером, којој су присуствовале и породице Влада Џувера и Новака Стијеповића.       

Ђ. Бојанић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести