Фоњини: Проклети Енглези, волео бих да бомба овде експлодира

ЛОНДОН: Италијански тенисер Фабио Фоњини, кога је данас у 3. колу Вимблдона победио Американац Тенис Сандгрен, током меча је био прилично нервозан и у једном тренутку је на глас прокоментарисао да су "Енглези проклети" и да би желео да "експлодира бомба" на теренима.
fonjini, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Alastair Grant)

Како јављају енглески медији, 12. носиоцу на овогодишњем Вимблдону, током данашњег меча сметале су многе ствари, а највише то што је играо меч на терену 14, једном од мањих терена на Вимблдону.

“Да ли је фер играти овде? Проклети Енглези. Заиста проклети. Волео бих да бомба експлодира у овом клубу. Бомба би требало овде да експлодира”, беснео је Фоњини, пренео је Ројтерс.

Италијански тенисер, кога је његов необуздани темперамент већ два пута коштао искључења са грен слемова 2017, касније је новинарима рекао да једноставно није био задовољан због терена на којем је играо и да се извињава ако је икога увредио.

"Сигурно нисам био задовољан својим данашњим перформансама, зато што сам знао да имам доста тога да добијем и да имам добру прилику да победим", казао је Фоњини.

"Кажем да ми је жао. Ако се неко осећа увређеним, кажем да ми је жао. Нема проблема", казао је Фоњини новинарима.

Он је у двоипочасовном мечу изгубио са 6:3, 7:6, 6:3 по сетовима.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести