Кирјос: Желим да идем до краја, надам се да је то могуће

ЊУЈОРК: Аустралијски тенисер Ник Кирјос признао је да је одиграо сјајан меч против Руса Данила Медведева у осмини финала Ју-Ес опена, преносе амерички медији.
kirjos
Фото: Youtube Printscreen

Кирјос је после скоро три сата победио Медведева 7:6 (13:11), 3:6, 6:3, 6:2 и изборио пласман у четвртфинале турнира у Њујорку. Ово је био пети међусобни дуел руског и аустралијског тенисера, а четврти тријумф Кирјоса.

"Био је то сјајан меч, Данил је бранилац титуле. Било је много притиска на његовим раменима. Играо сам врло добро у последњих неколико месеци. Какво место да ово урадим, пун стадион у Њујорку, изузетно сам срећан", рекао је Кирјос.

Аустралијанац је ове сезоне играо у финалу Вимблдона где је поражен од Новака Ðоковића 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (7:3). Он је поручио навијачима да жели да освоји Ју-Ес опен.

"Не желим да разочарам публику. На путу смо већ четири месеца, сви имамо породице које желимо да видимо. Желим да идем до краја, надам се да је то могуће", истакао је Кирјос.

Аустралијанац ће у четвртфиналу играти против још једног Руса Карена Хачанова, који је био бољи од Шпанца Пабла Карења Бусте 4:6, 6:3, 6:1, 4:6, 6:3.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести