ЂОКОВИЋ У ДРАМАТИЧНОМ МЕЧУ ИЗГУБИО ОД СИНЕРА (1:2) Дублови ће одлучити о финалу Дејвис купа

Новак Ђоковић није успео да дође до победе у маратонском мечу против Јаника Синера на Дејвис купу и да тако подари Србији пласман у велико финале у Малаги.
1
Фото: Tanjug/P Photo/Manu Fernandez

Победом против Новака Ђоковића након велике драме Јаник Синер је спречио пораз Италије од Србије.

То значи да ће дубл одлучити финалисту Дејвис купа!

Италијан је повео са 1:0 у сетовима, добивши први са 6:2, након што је чак два пута освајао гемове на Ђоковићев сервис.

Други сет припао нашем и најбољем тенисеру света, истим резултатом 6:2. Сада је Ђоковић доминирао од почетка до краја сета и потпуно се реванширао противника с два брејка на његов сервис.

У мечу који је трајао више од два и по сата, Србин је испустио три меч лопте и на крају је ривал то сурово казнио, па ће дублови одлучивати о победнику овог окршаја - 1:2 (2:6, 6:2, 5:7)!

Велико признање треба одати Миомиру Кецмановићу, који је данас одрадио огроман посао, пошто је победио Лоренца Музетија са 2:0 у сетовима.

Фантастичан тенис са обе стране смо гледали у првом мечу, Миша је блистао на терену, а надамо се да ће Новак наставити у истом ритму и обезбедити Србији финале.

Чак и да Новак изгуби, имаћемо још једну шансу да кроз дублове прођемо у финале, а тамо ће највероватније такође играти Новак Ђоковић заједно са Душаном Лајовићем. Но, то је подложно променама.

Телеграф/Дневник

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести