Савић задовољан припремама у Крању: Немам примедби

Ватерполо репрезентација Србије данас је завршила припреме у Крању, а после преподневног тренинга ватерполисти и стручни штаб су кренули за Београд.
savic
Фото: ВСС

Селектор Дејан Савић задовољан како су припреме одрађене.

"Урадили смо све што смо наумили. У добро познатим условима, идеалним за рад, тренирали смо на отвореном базену и у теретани и практично смо на располагању имали све што смо желели и колико смо хтели. Са те стране Крањ, његови спортски радници, људи изу хотела су показали да смо имали право што смо део припрема за Игре у Токију одржали овде", рекао је Савић за сајт ВСС.

Селектор је на припремама имао 21 играча.

"Сви су радили на највишем нивоу и немам никаквих примедби ни на понаддање, ни на рад. А није било лако, јер рад у Крању је доста базиран на физичким припремама и то је требало да се издржи. Понављам немам примедби".

Ватерполисти сада имају два слободна дана, а након тога их очекује међународни турнир, који ће се одржати од 6. до 8. јула у Београду на базен "25. мај - Милан Гале Мушкатировић".

Поред две репрезентације Србије учествоваће састави Шпаније и Француске.

"Окупићемо се у понедељак ујутру на базену "25. мај Милан Гале Мушкатировић". Настављамо са радом. После тога нас очекују три утакмице, са старим знаницима Шпанцима, једним од фаворита за медаљу у Токију, Французима, који напредују и младом репрезентацијом Србије коју очекује светско првенство у Прагу", рекао је Савић.

После турнира Савић ће саопшити имена 13 играча, који ће 15. јула кренути у Кашивазаки, добро познату базу за завршне припреме пред Олимпијске игре.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести