СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ ЗА ВАТЕРПОЛИСТЕ: Славље Воше

Ватерполисти Војводине забележили су важну победу у наставку Суперлиге Србије у групи од 7. до 12. места.
s
Фото: Марко Бошковић, фото: Ф. Бакић

Изабраници Јована Поповића победили су екипу Наиса у свом базену са 16:9. Овом победом Новосађани су одрадили велики део посла зацртан за ову сезону, а то је опстанак у елитном друштву.

Прва четвртина прошла је у изједначеној игри, а Војводина је имала минималну предност. У другој деоници су Новосађани успели први пут да оду на "плус два" и то четири пута, па се на велики одмор отишло с вођством Воше од 8:6. У трећој деоници Новосађани су коначно успели да сломе отпор Нишлија и прво поведу са 9:6, а онда и са 12:7. Тада се већ увелико назирао победник, а домаћи играчи су у последњој деоници успели да сачувају стечену предност и дођу до важна три бода.

Војводина - Наис 16:9 (3:2, 5:4, 4:1, 4:2)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 50, судије: Путниковић (Београд) и Виријевић (Зрењанин). Искључења: Војводина 13, Наис 10. Петерци: Војводина 3 (3), Наис 1 (1).

ВОЈВОДИНА: Пајковић, Марић, Каралић, Тинтор 2, Јановић 1, Баштрица 1, М. Бошковић 5, Радованлија 1, Васовић, Брешћански 3, Л. Бошковић 1, Вујковић 1, Слијепчевић, Блажевић 1.

НАИС: И. Лазић, П. Митровић 3, Пошмуга 3, Ахметов 2, Пејић, Декић, Вукићевић, Тасић, Илић, Д. Лазић, М. Митровић, Нонзигатос 1, Живадиновић, Павловић.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести