Ватерполисти Војводине поражени од Црвене звезде

Војводина – Црвена звезда 8:12 (1:3, 2:4, 3:4, 2:1)
1
Фото: Дневник/ Филип Бакић

 

Ватерполисти Војводине изгубили су од Црвене звезде у претпоследњем, 17. колу регуларног дела Суперлиге.

Новосађани су се држали у игри само у првој четвртини, а онда је уследила серија гостију, који су тако створили већу предност. Црвено-бели су били бољи у базену током целе утакмице и релативно лако су до краја сачували стечено вођство

На почетку је деловало да ће сусрет бити нешто изједначенији и неизвеснији. Воша се држала до одређеног времена у другој деоници, када је имала гол заостатка, а онда је уследила серија гостију. Погађали су Танкосић, Вићковић и Басара, па је Звезда дошла до плус пет (2:7).

Нешто бољу партију показали су домаћини у другом полувремену, али не довољно да би се угрозило вођство црвено-белих, које је могло бити и веће да се није истакао резервни голман Милош Попадић. Могли су домаћини можда и нешто више да ураде, али су у неколико наврата правили грешке у нападу, што су црвено-бели кажњавали. До краја су преко Гусарова и Прекогачића успели само да ублаже пораз.

С. Рудакијевић

НОВИ САД: СЦ Слана бара, без присуства гледалаца, судије: Виријевић, Путниковић, искључења: Војводина 11, Црвена звезда 8, петерци: Војводина 1 (1).

ВОЈВОДИНА: Гавриловић (7 одбрана), Трапара, Максимовић, Митровић, Тинтор, Васин 1, Прекогачић 2, Радованлија 1, Тубић 1, Гусаров 3, Попадић (8 одбрана), Биочанин.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић (9 одбрана), Танкосић 2, Касум, Марковић 1, Суботић, Милојевић 2, Вићковић 1, Басара 3, Рађен 1, Вукићевић 2, Шулц, Радовић, Алексић (4 одбране), Тртовић.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести